Welkom op Koopeenkite

Welkom

Goed dat je op het platform van Koopeenkite.nl terecht bent gekomen.

Ik ben Jim Onverwagt, kite sinds 2007 en foil sinds 2019. Ik heb altijd uren doorgebracht met het zoeken naar tweedehands kitespullen. Soms kocht ik tweedehands bij een winkel, andere keren bij een particulier, bijna altijd was ik zeer tevreden met mijn tweedehands spullen.

Naast mijn baan in het onderwijs heb ik deze site opgericht om voor kiteshops, kitesurfers en kiters in spé al het aanbod van tweedehands kitesurfmateriaal in Nederland op één plek te verzamelen. Het platform moet voor iedereen toegankelijk en gratis zijn. Koopeenkite opereert onafhankelijk van winkels en merken. De merken/winkels die op de site staan, zijn vooralsnog partners die Koopeenkite hebben geholpen bij het opstarten. Er staat tot nu toe geen betaalde reclame op deze site. Alleen Ventum Kiteboarding heeft  geholpen boards te doneren om te verloten onder nieuwe deelnemers.

Advertenties plaatsen voor bedrijven en particulieren is onbeperkt en gratis. Als je advertentieruimte wilt kopen, kun je reageren via https://www.koopeenkite.nl/contact/

Alvast hartelijk dank dat jullie de site gebruiken en vooral ook doorvertellen dat deze site er is naast het oh zo machtige Marktplaats. Ik hoop dat je mij af en toe wilt voorzien van feedback om de site te verbeteren. Zo wordt het een site voor en gedeeltelijk door jullie! 

En nu aan de slag met kopen, verkopen en vooral lekker veel kiten!

Tussenstopje terugweg vanuit Dakhla tijdens onze camper kite sabbatical